L'Olympus Race es trasllada a Canillo en la seva quarta edició

La cursa d'obstacles es farà aquest cap de setmana i ha superat les expectatives amb 620 inscrits provinent sobretot d'Espanya, però també d'altres països com França, Bèlgica, Regne Unit, Alemanya, Portugal i Andorra

Guillermo López-Cross, director de la prova acompanyat dels cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal
Guillermo López-Cross, director de la prova acompanyat dels cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal

L'Olympus Race Andorra arriba a la seva quarta edició el pròxim cap de setmana i per primera vegada es farà a Canillo amb el suport del comú. La cursa d'obstacles en un entorn urbà ha superat, a més, totes les expectatives aconseguint 620 inscrits. Segons ha indicat el director d'aquesta cita esportiva, Guillermo López-Cross, es tracta de la competició d'aquestes característiques a Espanya i Andorra que compta amb més participants federats.

Canillo reunirà esportistes majoritàriament d'Espanya, representen el 75% d'inscrits, de França i altres orígens com Andorra, Bèlgica, Regne Unit, Alemanya i Portugal. Un dels trets que ha remarcat López-Cross és l'increment d'inscripcions de dones que s'ha situat en un 31%. En aquesta línia, ha confirmat la participació de Jessica Izquierdo, campiona d'Espanya de cursa d'obstacles 2023 (OCR).

Pel que fa a les modalitats, l'Olympus Race Andorra presenta dissabte 8 de juliol una prova per a esportistes més experimentats, Zeus, de 14 km amb 35 obstacles i 800 metres de desnivell. Aquest mateix dia també es disputarà l'Atenea Open, amb una dificultat mitjana, de 8 km amb una vintena d'obstacles i 400 metres de desnivell. A la tarda tindrà lloc l'Hercules Family Kids, un cursa de 3 km amb 15 obstacles per gaudir en família. De cara a diumenge 9 de juliol, el programa inclou la Cronos Track, una prova ‘Ninja’ en la qual cal superar 150 metres d'obstacles amb el menor temps possible.

Tal com ha destacat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, totes les curses es desenvoluparan en diferents emplaçaments de la parròquia i amb un denominador comú: “l'exigència i la varietat de les proves, les espectaculars vistes i la cirereta del pastís: els participants travessaran el Pont Tibetà de la Vall del Riu d'anada i tornada”. I ha afegit: “Hem apostat pel patrocini d'aquest l'esdeveniment perquè encaixa amb la nostra voluntat d'oferir activitats esportives a l'aire lliure durant tot l'estiu que complementin l'oferta cultural i d'oci permanent a la parròquia”.

Per fer possible la fita, l'organització compta amb el suport de prop de 80 voluntaris. L'Olympus Race Andorra destinarà un euro de cada inscripció a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA).

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending