Les Olympic Esports Series tindran per primer cop un atleta andorrà d’esports digitals

Kevin Sanches marxarà a Singapur el pròxim dimecres per disputar les finals a la disciplina de ‘sim racing’, on competiran prop de 90 pilots internacionals

L'atleta andorrà d’esports digitals, Kevin Sanches
L'atleta andorrà d’esports digitals, Kevin Sanches ACA

Kevin Sanches serà el primer pilot andorrà que representarà el Principat a les Olympic Esports Series 2023, que se celebraran del 23 al 25 de juny a Singapur. L’atleta d’esports digitals va resultar seleccionat per representar el país en el marc d’una competició nacional que va organitzar l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) el passat mes d’abril. Així, marxarà per disputar les finals a la disciplina de ‘sim racing’, on competiran prop de 90 pilots nacionals.

Un cop seleccionat, Sanches va començar un programa d’entrenament centrat en millorar la seva performance a GT7. Sanches assegura que “per mi això és un somni fet realitat, fa molts anys que competeixo a Gran Turismo 7, és la meva plataforma preferida i m’he pogut convertir en un esportista professional”. L’objectiu, per tant, se centra en arribar a la final, “no serà fàcil, però lluitarem per fer-ho. Per la seva banda, el secretari general de l’ACA Club, Toti Sasplugas, ha remarcat que aquest pas “és una oportunitat per posar Andorra al mapa internacional dels esports digitals”.

Les Olympic Esports Series 2023 es fan en el marc de l’Olympic Esports Week, on hi ha un total de 10 disciplines d’esports simulats. L’agenda per als esportistes digitals preveu participar en la cerimònia olímpica d’obertura, que se celebrarà el dia 26 de juny. Per Sanches, el seu primer dia de competició serà el dissabte, 24 de juny. La final de ‘sim racin’ serà el diumenge, dia 25.

Etiquetes

Comentaris

Trending