Olm assoleix una destacada 11a posició en U20 a la Copa del Món de Val Martello

L’altre atleta de la FAM a la competició és Marcel Prat que en la prova individual ha fet el 49è millor temps

Olm i Prat a Itàlia on estan competint una prova de la Copa del Món.
Olm i Prat a Itàlia on estan competint una prova de la Copa del Món.

Els representants de la Federació Andorrana de Muntanya a la Copa del món d'esquí de Muntanya a Val Martello ja han començat la seva participació. En la primera cursa, la individual, Olm ha finalitzat en acabat 11è en categoria sub.21, mentre que Prat, en categoria sènior, ha acabat 49''e en una prova que no és la seva especialitat. Diumenge tornaran a entrar en acció amb l'Sprint Race.

La Copa del Món de Val Martello a Itlàia, més conegut com a Marmotta Trophy, ha donat el tret de sortida avui amb la primera de les dues curses previstes: la individual. L’andorrà més destacat ha estat Oriol Olm amb una destacada onzena posició. De fet, el corredor de la FAM ha finalitzat el recorregut de 15 quilòmetres i 1.270 metres de desnivell amb un temps d’1 hora, 35 segons i 2 centèsimes. Al llarg de les 5 pujades i 4 baixades al circuit, Olm ha demostrat la regularitat que està demostrant al llarg d’aquesta temporada.

D’altra banda, l’altre participant andorrà, Marcel Prat en categoria absoluta, ha acabat els 18 quilòmetres amb un temps de 2 hores, 11 minuts i 14 segons i la 49a posició. Una disciplina que no és la seva especialitat, però en la que ha aconseguit defensar-se al llarg de les 6 pujades i 5 baixades i els 1.575 quilòmetres de desnivell.

Demà tenen jornada de descans i no serà fins diumenge que tornaran a competir, en aquesta ocasió en l’Sprint Race.

Etiquetes

Comentaris

Trending