Novè positiu a la plantilla del MoraBanc

Les proves PCR realitzades aquest dijous han permès localitzar un altre contagi, en aquest cas asimptomàtic, i aplicar el protocol de confinament ja habitual

Comentaris

Imatge d'un dels darrers partits disputats pel MoraBanc.
Imatge d'un dels darrers partits disputats pel MoraBanc.

El coronavirus continua fent la guitza al MoraBanc Andorra. L’equip tricolor ha vist com un altre dels seus jugadors donava positiu per Covid-19. És el novè cas detectat els darrers dies en un brot que, cal recordar, ja ha obligat a ajornar dos duels de Lliga ACB. L’afectat es troba bé de salut i ha estat ja aïllat a casa seva.

Arran dels contagis que es van detectar els darrers dies, s’està fent un seguiment acurat de la resta de jugadors. I fruit d’això ha aparegut aquest nou positiu. El positiu va sortir en el mar de les proves PCR que es van realitzar aquest dijous a la plantilla.

Lògicament, s’ha aplicat el protocol, malauradament, ja habitual. El jugador ha estat confinat a domicili, on haurà de romandre els pròxims dies. Per ara, no presenta símptomes de la malaltia i, per tant, es troba en un bon estat de salut, més enllà del positiu.

Es tracta del novè positiu detectat els darrers dies en el club tricolor. La situació ha obligat ja a ajornar dos partits: el que s’havia de disputar dimarts passat contra el Barcelona i el que estava previst per diumenge contra el Baxi Manresa. De fet, no és un fet estrany, que molts altres equips de la lliga ACB han patit també nombrosos positius a les seves files.

Comentaris

Trending