Nova decepció per Carla Mijares a Vaujany

L’andorrana s’ha sortit a la primera màniga de l’eslàlom i ha quedat fora de la cursa, mentre que al Pas, en el gegant FIS, Robert Solsona ha estat segon

Comentaris

Carla Mijares.
Carla Mijares. ORIOL MOLAS

La participació de Carla Mijares a la Copa d’Europa disputada a Vaujany (França) no li ha deixat bon sabor de boca. L’esquiadora andorrana ha viscut dues decepcions en els dos eslàloms disputats a l’estació gal·la. Aquest dissabte tampoc ha pogut completar la primera màniga, tal com ja li va passar divendres. Millor sort ha tingut Robert Solsona, al gegant FIS disputat al Pas de la Casa. Ha quedat en segona posició.

Mijares no tindrà bon record del seu pas aquesta temporada per Vaujany. Novament, no ha pogut completar l’eslàlom de la Copa d’Europa que s’ha disputat a l’estació. Ni, de fet, la primera màniga. Al primer parcial marcava la 52a posició, però poc després ha sortit de la pista i ha quedat, per tant, fora de la prova.

Es repeteix, doncs, la història viscuda divendres. En la primera de les dues proves que se celebraven a Vaujany, l’andorrana també va quedar fora del primer descens.

COMPETICIÓ AL PAS

Al Principat també hi ha hagut competició aquest dissabte, en aquest cas amb un gegant FIS celebrat a les pistes del Pas de la Casa. Robert Solsona ha estat el millor andorrà, pujant al podi, en segona posició. Bon paper, també, de Marc Fernández, cinquè, i de Pere Cornella, vuitè.

Etiquetes

Comentaris

Trending