Les noies del VPC, campiones i amb l’ascens a la butxaca

L’equip ha superat en la final de Primera Catalana el Club Esportiu Universitari per 15-10 després d’una gran remuntada a la segona part

Celebració a la gespa després de la victòria i l'ascens.
Celebració a la gespa després de la victòria i l'ascens.

Alegria, i de les grans, la que ha viscut l’equip femení del VPC. L’equip ha superat el Club Esportiu Universitari (CEU) de Barcelona en la final de Primera Catalana. D’aquesta forma, s’ha aconseguit l’ascens de categoria. El 15-10 final ha desfermat l’eufòria entre jugadores i públic assistent a l’Estadi Nacional.

El fet de jugar a casa i que en els dos partits de lliga regular les andorranes havien sortit guanyadores les convertia, a priori, en favorites en aquesta final. Però això s’ha de demostrar al camp. I així s’ha fet.

I el que ha quedat clar des del primer moment és que no seria una missió senzilla. El VPC ha colpejat d’inici amb un 3-0, però les barcelonines no només han reaccionat sinó que han marxat al descans dominant el marcador: 3-10.

Al segon temps, esperonades pel públic, les andorranes han sortit amb més força i encert. I això s’ha traduït en un domini clar. De fet, el rival, no ha estat capaç d’anotar més. I això ha permès la remuntada fins al 15-10 final, celebrat com mereixen les grans ocasions: campiones i nova categoria.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending