Negociació a tres bandes perquè l’FC Andorra disposi del camp que necessita

El club, amb el suport del comú d’Encamp, ha demanat al Govern poder jugar a l’Estadi Nacional de manera temporal mentre no s’adequa Prada de Moles al que exigeix la federació espanyola

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Toni Solanelles

El ministre de Cultura i Esports, l’FC Andorra i el VPC Rugbi XV -més la Federació Andorrana de Futbol i la de Rugbi si escau- mantenen negociacions obertes per trobar la millor solució que permeti disposar el club vinculat al jugador del Barça Gerard Piqué del camp que necessita per poder jugar a la nova categoria, la Primera RFEF. L’FC Andorra ha demanat, amb el suport del comú d’Encamp, poder jugar a l’Estadi Nacional mentre s’adequa Prada de Moles a les exigències de la federació espanyola.

La ministra d’Esports, Sílvia Riva, ha explica que s’estan valorant totes les possibilitats per fer compatibles les necessitats de totes les parts. La titular ministerial ha admès que hi ha la demanda formal del club de futbol i ha deixat clar que és una demanda per a una ocupació “temporal, però com a demanda cal tenir-la en compte”. Riva ha recordat que hi ha uns terminis transitoris per adequar-se a les exigències de la nova categoria -unes millores tècniques que s'han de fer a Prada de Moles i que hi ha la voluntat de dur a terme- i que entre altres coses s’ha de valorar quines alternatives hi ha, tant per al futbol com per al rugbi.

Riva ha admès que malgrat que “no hi ha cap data tancada” per poder donar una resposta, la solució s’ha de donar “en els terminis més curts possibles”. La ministra també s’ha referit a la demanda de suport econòmic del VPC i ha assegurat que no hi ha una demanda quantificada al detall. Justament, s’estaria “fent una feina de detallar les necessitats” en el marc d’un “diàleg constant” amb l’administració i “reunions periòdiques” per dur a terme “l’acompanyament adequat”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending