Els nedadors andorrans s'emporten onze medalles en el Memorial Tresserras de Banyoles

Montse Pubill ha obtingut la mínima en la prova dels 200 braça per participar en els Campionats d'Espanya júnior d'hivern

Podi de la prova de  8×50 estils mixt.
Podi de la prova de 8×50 estils mixt. FAN

Els nedadors de la federació andorrana han tingut una destacada actuacló al Trofeu Tresserras, disputat a la població gironina de Banyoles. Han  aconseguit 10 medalles i 15 millors marques personals. Destaca la de Montse Pubill que, amb el seu registre, ha obtingut la mínima en la prova dels 200 braça per participar en els Campionats d'Espanya júnior d'hivern.

La 35a edició del Trofeu Memorial Josep Tresserras ha aportat a la delegació andorrana tres medalles d'or, una de plata i sis de bronze, destacant també la tercera posició del relleu 8×50 estils mixt. Aquesta competició es va començar a disputar l'any 1986  en record de Josep Tresserras (1937-1983) que havia estat vinculat al CN Banyoles, i a la natació banyolina col·laborant activament amb els cursets a l’Estany, les travessies i la vida associativa en general.

Per altra banda, la Federació Andorrana de Natació de la mà del seu president, Joan Clotet ha lliurat a Enric Bertrán, president de la Federació Catalana la insígnia d’or amb motiu de la seva visita  a Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending