Naturlandia acull aquest dissabte la cursa nocturna de relleus

Es tracta d’una tradicional competició amb finalitat lúdica que es feia anys enrere a l’estació i que s’ha volgut recuperar per la seva essència popular

Un esquiador de fons a la Rabassa.
Un esquiador de fons a la Rabassa. NATURLANDIA

L’estació d’esquí nòrdic de la Rabassa-Naturlandia acull aquest dissabte la cursa nocturna de relleus per parelles mixtes al Prat de Conangle, organitzada pel Nòrdic Esquí Club (NEC). Es tracta d’una tradicional competició amb finalitat lúdica que es feia anys enrere a l’estació i que s’ha volgut recuperar per la seva essència popular. La cursa començarà a les set de la tarda, seguint totes les mesures de seguretat i directrius marcades pel ministeri de Salut, tal com informen des de l’estació.

Es tracta d’una cursa de relleus per parelles, on cadascuna haurà de realitzar quatre voltes al recorregut establert en estil lliure (dues voltes per component de manera alterna). La sortida es farà de forma conjunta, respectant els distanciaments de dos metres, a la part alta del Prat de Conangle i els relleus es faran a la mateixa zona. L’ús de la mascareta serà obligatori, excepte durant els moments d’esforç físic.

Pel format de la cursa no es permetrà l’accés a la zona de competició al públic, ni al lliurament dels premis. Així, únicament tindran accés al Prat de Conangle els esportistes participants i l’equip tècnic. Les inscripcions encara es poden fer en línia fins al divendres a mitjanit a la web del centre esportiu de Sant Julià de Lòria.

Etiquetes

Comentaris

Trending