Naturland s'ofereix per acollir una prova internacional de ciclocròs

Es disputaria el mes de juny i referma l'aposta del parc de Sant Julià de Lòria per la bicicleta

Instal·lacions de Naturland.
Instal·lacions de Naturland. naturland

Naturland s'ha ofert per acollir una prova internacional de ciclocròs el mes de juny vinent. Des del comú de Sant Julià de Lòria i des del parc de la Rabassa es considera que la zona reuneix les condicions ideals per a la pràctica d'aquest esport. El cònsol major lauredià, Josep Majoral considera que es referma l'aposta de Naturland per la bicicleta que es va iniciar amb l'arribada del nou director, Xabier Ajona.

Josep Majoral opina que la celebració de proves esportives d'alt nivell serviran per projectar la parròquia de Sant Julià de Lòria a l'exterior que passen també per l'homologació internacional de les pistes d'esquí de fons de la Rabassa. Aquesta ocasió, però i després del triatló i del duatló, serà amb un esport poc arrelat al país que té molts practicants en altres zones.

L'agost del 2020, el comú d'Andorra la Vella va inaugurar circuit de BTT i ciclocròs. L'espai, de 600 metres, està situat a l'avinguda d'Enclar (al costat del camp de proves per a exàmens de conducció). La setmana passada es va disputar el campionat del món de ciclocròs als Estats Units amb triomf del britànic Tom Pidcock. 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending