Nadia Tudó i els germans Lomero participaran a la Copa Catalana de clubs de natació

La competició servirà per mesurar en el nivell en el qual es troben i la seva evolució després de la competició que varen fer a l’estiu a Loulé

Nàdia Tudó i Bernat Lomero
Nàdia Tudó i Bernat Lomero FAN

Els nedadors de l’Equip Nacional de Natació Andorrana (ENNA), Nàdia Tudó i els germans Bernat i Tomàs Lomero participaran aquest cap de setmana a la Copa Catalana absoluta de clubs de natació que organitza, a porta tancada, el CN Barcelona a la piscina de l’escullera sota unes estrictes mesures sanitàries de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

La competició servirà per mesurar en el nivell en el qual es troben i la seva evolució després de la competició que varen fer a l’estiu a Loulé (en el cas de Nàdia Tudó i Bernat Lomero). D’aquesta manera, i tot i que encara poden haver-hi modificacions, ja que fins al darrer moment poden dur a terme canvis, Tudó competirà en la modalitat de 100 i 200 braça, Bernat en 100 papallona i Tomàs en 100 esquena, 100 estils i els 50 d’eliminatòries.

Cal recordar que Tudó competeix amb el CN Barcelona, que milita a 1a divisió, competició que es disputarà el dissabte en jornada de matí, a les 10:00 hores, i tarda, a partir de les 17:00. Per la seva part, Bernat i Tomàs Lomero competeixen amb el CN Lleida de la 2a divisió, i les proves es disputaran diumenge en jornada de migdia, a les 12:30 hores, i tarda, a les 18:45.

Etiquetes

Comentaris

Trending