El Mundial de trial marxa de Sant Julià més igualat del que en va arribar

Adam Raga s’imposa en la segona jornada andorrana i Jaime Busto també treu profit amb un segon lloc que l’acosta al podi de la general

Una de les piruetes d'Adam Raga en el traçat lauredià de la segona jornada.
Una de les piruetes d'Adam Raga en el traçat lauredià de la segona jornada. PEP SEGALÉS / FIM

El Mundial de TrialGP marxa d’Andorra més igualat del que en va arribar. La segona jornada de la competició, disputada a Sant Julià, ha vist la victòria d’Adam Raga. El pilot català a punt va estar de superar el líder de la competició en la jornada de dissabte -només el millor temps empleat per l’anoienc va salvar el deixeble de Jordi Tarrés- i aquest diumenge la seva superioritat ha estat manifesta. D’aquí que amb els punts aconseguits s’acosta una mica més a Bou, que ‘només’ ha pogut ser tercer.

Pel mig s’ha colat un Jaime Busto, coneixedor del terreny, i un dels més beneficiats de les dues ‘etapes’ celebrades a Andorra. Amb la segona posició obtinguda aquest diumenge i el més que discret paper fet pel japonès Takahisa Fujinami, l’espanyol puja a la quarta posició de la general i s’acosta al podi provisional del Mundial, dominat encara per un Toni Bou que aquest diumenge ha estat clarament superat per un excels Raga.

E9ZsPHKWQAQj7rY
El podi de la segona jornada de la categoria reina del Mundial de trial.

En les categories inferiors, tant en Trial2 com en Trial125, hi ha hagut força moviment, i cap dels dominadors en la jornada de dissabte ha pogut repetir primer esglaó en el podi de la plaça Germandat. El ‘beta’ Aniol Gelabert s’ha imposat en la segona categoria mentre que el britànic Jack Dance ha guanyat la prova de 125. En aquesta categoria, Gaudi Vall ha tornat a ser el millor andorrà, tot i que ha retrocedit algunes places respecte de dissabte: aquest diumenge ha estat novè.

Comentaris (3)

Trending