Moya es prepara per a uns 800 metres llisos complicats amb optimisme

El corredor disputarà aquesta matinada la primera sèrie de la modalitat, on s’enfrontarà amb alguns dels millors del rànquing mundial

Pol Moya des de Tòquio
Pol Moya des de Tòquio Twitter FAA

Pol Moya representarà a Andorra als Jocs Olímpics de Tòquio aquesta matinada, a les 2:50 h, a la primera sèrie dels 800 metres llisos. En aquesta cursa competirà amb alguns dels millors del rànquing mundial, com el kenià, Ferguson Rotich, o el britànic Elliot Giles. Tot i això, Moya està segur que “podré fer una bona cursa”.

Tot i això, el corredor andorrà posa el seu punt de mira en el corredor de Kosovo, amb qui ja es va enfrontar a la Copa d’Europa i, segons explica Moya en un vídeo al Twitter de la Federació, “sent objectius és l’únic rival del meu nivell, i haurem de lluitar amb ell”. Moya assegura que es troba en forma i preparat, i que l’objectiu se situa en “acabar el més prop possible dels altres sis participants”.

Per la seva banda, el president de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), Josep Missé, ha indicat que “veient com està de forma, com ha entrenat les últimes setmanes, farà una bona cursa”. Tot i això, ha admès que se li presenta una sèrie molt complicada, “però estic segur que Pol sabrà jugar les seves cartes i que pugui batre aquest rècord d’Andorra”.

La FAA també ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials per donar-li molts ànims i el seu suport a Moya. En aquestes imatges, es poden veure diversos atletes del país, entre ells els tres olímpics Toni Bernadó, Sílvia Felipó i Josep Graells.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending