El MoraBanc rescindeix el contracte a Nakic

El club ha aprofitat la clàusula que permetia no complir la segona temporada fixada quan el jove aler va fitxar, l’agost del 2021, vist el discret rendiment durant la seva primera campanya, lluny del que s’esperava d’ell

Nakic llança a cistella entre diversos rivals.
Nakic llança a cistella entre diversos rivals. f. santiago / acb photo

El MoraBanc Andorra ha anunciat la rescissió del contracte de Mario Nakic. L’aler va arribar al club tricolor com una jove promesa i signant per dues temporades. A l’hora de la veritat, però, el seu rendiment ha estat molt per sota de les expectatives. Club i jugador han optat, doncs, per separar els seus camins.

Nakic va fitxar per l’entitat tricolor l’agost de l’any passat. Era la peça que completava, llavors, la plantilla. Es confiava en la progressió del jove jugador, format al Reial Madrid, equip amb el qual havia arribat a debutar a l’ACB abans de marxar cedit a l’Ostende.

La realitat, però, ha estat ben diferent. Nakic ha tingut un rendiment discret. Massa discret. Segurament, també, llastrat per la trajectòria global de l’equip que va acabar perdent la categoria. En lliga, va disputar 27 partits, amb una mitjana de 4,1 punts i 2 rebots per duel.

Vist aquest rendiment, la direcció esportiva ha optat per no fer complir la segona temporada. Així, s’ha aprofitat la clàusula de rescissió que hi havia el contracta. D’aquesta forma, Nakic no formarà part de la plantilla que ha de lluitar pel retorn a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Comentaris

Trending