El MoraBanc juga de tu a tu amb el Barcelona oferint molt bones sensacions

Les noves incorporacions com Speight, Czerapowicz o Dee, mostren un bon nivell i els tricolors perden per 87-80

Abrines entra a cistella entre Dos Anjos  i Llovet al partit d'aquest divendres.
Abrines entra a cistella entre Dos Anjos i Llovet al partit d'aquest divendres. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc ha mostrat bones sensacions en el partit de preparació d'aquest divendres contra l'FC Barcelona que ha acabat amb victòria blaugrana per 87-80. Els tricolors han demostrat que tenen arguments per fer una bona temporada amb aspiracions de tornar a la Lliga ACB. Les noves incorporacions han exhibit detalls de qualitat. El MoraBanc s'enfrontarà diumenge al Pau-Orthez al Pas de la Casa en la quarta edició del Trofeu Encamp.

El MoraBanc ha iniciat el partit amb intensitat i encert (6-15), cosa que ha obligat Jasikevicius a demanar temps mort. El Barça, sense sis jugadors que estan disputant l'Europeu -Kalinic, Vesely, Satoransky, Jokubaitis, Sanli i Toby-, ha reaccionat amb un parcial de 7-0 i ha pogut tancar el primer quart amb 27-20 després de ser més agressiu en defensa. Hi ha hagut molta rotació de jugadors tractant-se d'un partit de preparació i a porta tancada. Ha tingut els seus minuts com a blaugrana, l'exjugador del MoraBanc, Oriol Paulí.

Poc a poc els blaugrana han anat mostrant la seva superioritat amb recuperacions i amb molta eficàcia de cara a cistella. Així, s'ha arribat al descans amb un contundent 53-32. A la represa, Maric ha anotat els primers punts dels tricolors. Johnny Dee i Andric amb un triple han posat el marcador en 53-39. La sortida, semblant a la del primer quart, ha anat acompanyada d'un altre triple, aquest de Micah Speight. També s'afegia als encerts des de 6,75, Czerapowicz i el parcial era de 9-16. Els homes de Natxo Lezkano estaven més atrevits en atac i amb bones sensacions. Tots els jugadors han sortit a la pista com Aaron Ganal que també ha anotat (67-53).

El MoraBanc ha anat retallant diferències i el tercer quart s'ha tancat amb un 72-58 i dos tirs lliures de Nacho Llovet, un darrer triple de Dee, quan a la mitja part perdia per 21 punts. La primera cistella del darrer quart ha estat un triple de l'ex del Palència, Juan Rubio (72-61) seguit d'una cistella de dos de Micah Speight i d'una altra de Dee en una bona acció individual a la pintura per un parcial de 0-7, a cinc minuts per al final. En els altres cinc que s'havien jugat d'aquest període els blaugrana només havien anotat tres punts (75-67).

Jasikevicius ha hagut d'aturar el partit amb un temps mort que ha propiciat la reacció dels seus jugadors (80-70) amb quatre minuts per disputar i tot obert i encara més quan Nacho Llovet ha anotat sota de la cistella el 81-73 i Dos Anjos encara ajustava més el resultat (81-75). El Barça, però, no s'ha deixat sorprendre i s'ha acabat imposant per 87-80 amb una darrera cistella de Dee. Ha estat el primer partit de la pretemporada pel MoraBanc.