El MoraBanc ja no depèn d'ell per jugar el 'play-off' pel títol

Els tricolors perden a la pista del Joventut de Badalona per 99- 92 i hauran d'esperar altres resultats a la darrera jornada

Brodzianski llença marcat per Jelinek.
Brodzianski llença marcat per Jelinek. ACB PHOTO

El MoraBanc haurà de derrotar diumenge l'Acunsa i esperar altres resultats com els de l'Unicaja de Màlaga i l'Herbalife per aconseguir la seva classificació per al 'play-off' pel títol a la darrera jornada. Els tricolors han perdut aquest dijous a la pista del Joventut en un partit on han anat tota l'estona per darrera en el marcador. D'aquesta manera han tallat la ratxa de quatre victòries consecutives.

El MoraBanc ha tardat en entrar en el partit amb només 5 punts en els primers 5 minuts i un pobre 1 de 5 en tirs de dos. El treball defensiu de la Penya ha posat un marcador de 16-6 fins que els homes d'Ibon Navarro s'han posat les piles amb un parcial  de 2-9 (18-15). Sense Babatunde, ni Tyson Pérez, els tricolors han plantat cara al joc interior dels badalonins. Parakhouski, Dime i Sy s'han hagut de multiplicar per aturar els homes alts dels locals que, tot i això, han dominat clarament en els rebots.

A l'inici del tercer quart Sy s'ha carregat amb la tercera personal i el MoraBanc s'ha volgut enganxar al partit a còpia de triples després que en el segon quart ha pogut mantenir les diferències amb els 2+1 de Parakhouski. Els 4 triples encistellats de 6 intents i cinc punts seguits de Jelinek han acostat el MoraBanc a 10 punts (63-53). En els primers 6 minuts del tercer quart, el Joventut només havia fallat un tir de camp i el marcador anava pujant. El partit d'estava convertint en un festival de triples (4 de 4, la Penya i 5 de 7 el MoraBanc. Sy, Hannah i Jelinek no perdonaven des de 6,75 m. El gran problema dels tricolors és que cada triple era replicat per un altre de la Penya que no afluixava (74-63).

Un inici dolent del MoraBanc en el darrer quart ha posat el marcador en 81-65 per un Joventut que aspira a la sisena plaça de la classificació. A 8 minuts per al final, els tricolors sumaven 23 personals i els rivals se situaven amb 23 punts d'avantatge (88-65). Els tricolors havien tardat 3 minuts en anotar en un parcial d'11-0. Els 2+1 de Dime i de Paulí han impedit que la diferència fos més alta. Amb el partit sentenciat, Ibon Navarro ha donat descans a alguns jugadors pensant en el partit de diumenge.Tot i això, els trcilors han pogut maquillar el resultat amb un parcial d'1-13. Un triple fallat per Sergi García hagués pogut posar el seu equip a només 2 punts a falta de 15 segons en una gran reacció.

Joventut Badalona: 99 (22+22+33+22): Bassas (12), Ventura (15), Ribas (14), Morgan (7), Birgander (10) -equip inicial-, Dimitrijevic (10), Dawson (6), Brodziansky (15), Tomic (8), Parra (2) i Parrado (-).

MoraBanc Andorra: 92 (15+21+29+27): Hannah (9), Jelinek (13), Paulí (12), Sy (14), Parakhouski (9) -equip inicial-, Dime (10), García (15), Kulvietis (3), Colom (2) i Senglin (5)

Àrbitres: Conde, Padrós i Olivares. Eliminats per cinc personals: Shawn Dawson (min. 30) i Oriol Paulí (min. 40)