El MoraBanc guanya a la pista de l’Unicaja per continuar somiant amb el ‘play-off'

Clevin Hannah, amb un 24 de valoració, i Senglin, autors de 36 punts entre els dos, porten els tricolors a la quinzena victòria que permet aspirar al vuitè lloc (85-92)

Hannah bota la pilota marcat per Díaz al partit d'aquest dimecres.
Hannah bota la pilota marcat per Díaz al partit d'aquest dimecres. G. Pozo / P. Rodríguez / ACB Photo

El MoraBanc Andorra continua aspirant a entrar en el play-off pel títol després de la victòria d'aquest dimecres a la difícil pista de l'Unicaja Màlaga. Els tricolors amb un partit molt seriós han comptat amb l'aportació de Clevin Hannah i de Senglin que han anotat 36 punts entre tots dos. Han dominat els rebots i han estat més encertats en el tirs de camp que els locals

El MoraBanc ha iniciat el partit molt enxufat amb Senglin autor de nou punts en el primer quart i un parcial de 10-24. El percentatge de tirs de camp era d'un 67% i el domini dels rebots també era visitant. La màxima diferència ha estat de 16 punts per als homes d'Ibon Navarro. Al segon quart ha arribat la reacció de l'Unicaja tot i que Senglin i Hannah han mantingut al seu equip per davant en el marcador (37-45 al descans).

A la represa, un parcial de 11-3 ha igualat el partit (59-59) i els locals han arribat a empatar després d'intentar-ho durant molta estona. Però cada vegada que s'acostaven a quatre punts arribava la rèplica en forma de triple per part andorrana. Amb màxima igualtat (64-65) s'arribava al darrer quart i l'Unicaja s'havia imposat en els parcials del segon i del tercer.

RS359984 GPV 6509
Jeremy Senglin llança a cistella.

Els rebots continuaven sent dominats pel MoraBanc (14 a 27) així com els taps amb Dime o Sy. Amb el pas dels minuts les defenses s'han anat fent més fortes. S'entrava als darrers cinc minuts amb els tricolors per davant  (74-80), i una tècnica a Brizuela per protestar per una falta personal no assenyalada semblaven deixar el partit vist per sentència gràcies a un parcial de 2-11.

El percentatge de tirs de camp visitant era del 72% pel 56% dels locals. Un triple d'Alberto Diaz ha posat emoció (79-84) a dos minuts per al final amb un equip tricolor penalitzat pels tirs lliures (15 de 22) i que arribava al tram final amb un ajustat  81-86. Una nova tècnica a Brizuela l'ha enviat als vestidors amb 83-88 i un rebot de Babatunde ha tancat el partit a favor del MoraBanc.

FITXA MÈDICA

UNICAJA MÀLAGA (85): Díaz 9, Brizuela 12, Waczynski 2, Thompson 19, Guerrero -cinc inicial-, Jaime Fernández 9, Thomas 12, Bouteille 12, Abromaitis 5, Alonso 5. 16 de 17 tirs lliures; 21 de 40 llançaments de dos; 9 de 21 triples; 17 rebots (13+4); 23 faltes

MORABANC ANDORRA (92): Hannah 20, Jelinek 9, Paulí 9, Tyson 12, Parakhouski 8 -cinc inicial-, Senglin 16, Tunde 8, Sy 3, Garcia, Colom, Dime 7 i Kulvietis. 19 de 27 tirs lliures; 23 de 30 llançaments de dos; 9 de 17 triples; 31 rebots (27+4); 21 faltes personals

Àrbitres: Perea, Bultó i Mendoza

Parcials: 10-24; 37-45; 64-65; 85-92