El MoraBanc fitxa per quatre anys una ‘perla argentina’ que s’incorpora d’immediat

Fausto Ruesga és un aler de 20 anys i 198 centímetres d’alçada que prové del Weber Bahí Basket; recentment ha debutat amb la selecció absoluta del seu país

El jugador que incorpora el MoraBanc.
El jugador que incorpora el MoraBanc. MORABANC ANDORRA

L’internacional argentí Fausto Ruesga ha firmat per les properes quatre temporades amb el MoraBanc i ja s’incorporarà ara mateix a la disciplina de l’equip que entrena Ibon Navarro per acabar el curs. És un aler de 20 anys i 198 centímetres d’alçada.

Ruesga arriba provinent del Weber Bahía Basket amb el que aquesta temporada ha jugat 34 partits acreditant 13 punts i 8.2 rebots amb 30 minuts de mitja en pista. Recentment ha debutat amb la selecció argentina absoluta i va guanyar la medalla d’or en 3x3 als Jocs Olímpics de la Joventut Europea celebrats a Buenos Aires el 2018. L’aler argentí ha avançat la seva arribada a Andorra per les circumstàncies de baixes que té l’equip ara mateix.

“Estem parlant d’un fitxatge de futur per nosaltres que arribarà més d’hora del previst per ajudar-nos i perquè serà valuós per poder veure’l ja en acció”, manifesta el mànager general del club, Francesc Solana, que afegeix que “és un jugador amb un gran marge de progressió, amb un molt talent i grans capacitats físiques”. Solana conclou que “és un fitxatge il·lusionant que per la seva joventut primer haurà de fer el seu procés d’adaptació al bàsquet espanyol i no descartem que la propera temporada pugui estar cedit a un altre club”.

Comentaris

Trending