El MoraBanc fa l'estada al Pas de la Casa i renova l'acord amb el comú d'Encamp

El conveni, que es rubrica per tercera temporada consecutiva, permet a l'equip fer la preparació en alçada

Gorka Aixàs i Xavier Fernàndez amb la samarreta del MoraBanc Andorra.
Gorka Aixàs i Xavier Fernàndez amb la samarreta del MoraBanc Andorra. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra s’entrenarà durant tres dies al Pas  de la Casa. Els jugadors i el cos tècnic faran vida plegats aprofitant les condicions úniques de la població encampadana per incidir positivament en l’alt rendiment esportiu. El comú d'Encamp han renovat el conveni que els uneix per tercera temporada consecutiva. El conveni ha estat signat pel president del club Gorka Aixàs i el conseller d’esports del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez.

El Pas de la Casa continua sent una de les reserves d’energia a les que acut cada estiu el MoraBanc Andorra. “Ser aquí per nosaltres és un luxe i sempre ens recorda les condicions sensacionals que té el nostre país per moltes coses, una d’elles per fer entrenaments d’alt rendiment en alçada. Per això el Pas de la Casa és gairebé imbatible a nivell europeu” ha manifestat Aixàs, que ha afegit que “tant per la qualitat dels entrenaments com per la possibilitat de fer grup la nostra estada al Pas és un clàssic ja de totes les pretemporades i el podem fer al nostre país. Som uns privilegiats”.

El president ha remarcat també que “tot això és possible per la relació extraordinària que tenim amb el comú d’Encamp". "Desitgem que el MoraBanc tingui una gran temporada i que aquesta estada al Pas de la Casa ajudi, estem molt contents de poder col·laborar amb els clubs del país” ha manifestat el conseller Fernàndez, que ha dit també que “segur que saber que el Morabanc fa l’estada al Pas de la Casa ajudarà a promocionar aquestes instal·lacions en el món del bàsquet”.

El conseller d'Esports ha recordat que, conjuntament amb el MoraBanc i l'FC Barcelona, s'organitza el tercer Trofeu d’Encamp, un partit amistós que enfrontarà els dos equips, aquest dijous al Complex Esportiu, i la recaptació anirà destinada al banc d'aliments de Caritas. Les entrades estan exhaurides però es podrà veure el partit en directe per Esport 3 i Barça TV a partir de les 19 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending