El MoraBanc estreny el cercle sobre un dels talents joves del bàsquet europeu

El club tricolor estaria a punt de fitxar l’aler serbi Mario Nakic, un dels jugadors amb més projeccions del continent i amb dades més que prometedores als torneigs de categories inferiors

Mario Nakic.
Mario Nakic.

El MoraBanc Andorra estar a punt de tancar una nova incorporació de cara a la nova temporada a la lliga ACB. Es tracta de l’aler Mario Nakic. Format a la pedrera del Reial Madrid, el jugador serbi podria signar en les pròximes hores pel club tricolor.

Als seus 20 anys, Nakic arribaria al Principat després de jugar cedit la passada campanya al Filou Oostende. Amb el conjunt belga, va aconseguir un promig de 5,5 punts per partit, 2,5 rebots i 1,3 assistència, tot i que només va disputar quatre duels.

El club tricolor, però, confia en la projecció de l’aler, que està considerat un dels talents del bàsquet europeu. Fa un any, va ser elegit MVP de l’Adidas Next Generation Tournament. A aquesta competició, que va disputar amb el filial del Madrid, va aconseguir una mitjana de 33 punts per duel, amb 4 assistències i una valoració de 41. Va ser clau perquè l’equip blanc es proclamés campió d’Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending