El MoraBanc cau a la pròrroga després de fregar l'èpica a la pista de l'Estudiantes

Els tricolors, amb un gran Hannah i malgrat les sis baixes, planten cara i arriben a tenir opcions de victòria (97-85)

Hannah llença un triple malgrat l'oposició de Solá.
Hannah llença un triple malgrat l'oposició de Solá. ACB PHOTO

El MoraBanc amb les baixes deTyson, Gielo, Dime, Llovet, Diagne i Palsson no ha pogut aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga ACB-Endesa. L'equip d'Ibon Navarro ha lluitat fins a l'extenuacio amb un Hannah imperial i autor de 29 punts però ha acabat cedint a la pròrroga (97-85). El diumenge vinent el MoraBanc rep al Baskonia.

El MoraBanc ha tingut un inici de partit pèssim amb un desencert total en atac que contrastava amb l'efectivitat local amb tres triples d'Alec Brown i uns percentatges molt alts amb 4 de 5 tirs de 6,75 i 7 de 12 tirs de camp. Els tricolors només havien anotat 4 punts en 5 minuts i el marcador era de 20-4.

El temps mort d'Ibon Navarro ha propiciat la reacció amb un parcial de 0-10. En el segon quart, l'Estudiantes ha perdut pistonada en l'encert de cara a cistella mentre que per part andorrana quatre triples de Clevin Hannah i 8 punts consecutius de Babatunde Olamuyiwa han posat el marcador en un ajustat 46-43 la mínima diferència pels madrilenys.

Un nou triple a l'inici de tercer quart (Hannah, de nou) suposava l'empat (46-46) amb un parcial de 2-16. Hannah havia anotat 22 punts en 15 minuts. El MoraBanc agafa avantatge per primera vegada (51-52) en un intercanvi de cistelles. Tres pèrdues en atac han donat aire a l'Estudiantes (61-57).

Les dotze pilotes perdudes fins aquell moment penalitzaven als homes d'Ibon Navarro quan quedaven sis minuts per al final (74-70) en una fase del joc marcat pels nervis i les imprecisions. Senglin fallava un triple que hagués estat l'empat a 76 i en l'atac següent, l'Estudiantes anotava el 78-73 a un minut i 20 segons per al final.

Olamuyiwa encistellava el 78-75 i s'entrava en el darrer minut. Hannah empatava amb un triple (78-78), el seu sisè. Els madrilenys anotaven (80-78) i els andorrans disposaven de la darrera possessió amb 18 segons per a poder empatar o guanyar. Hannah empatava (80-80) a manca de tres segons. El triple de Robertson no ha entrat i el partit se n'ha anat a la pròrroga que començava amb un triple de Barea i on cada atac era un tresor que no s'havia de malbaratar. Un altre triple de Barea ha donat molt oxígen als locals (90-83) i una mica de matalàs per afrontar els darrers tres minuts de la pròrroga i per signar la rendició andorrana.