El MoraBanc Andorra torna als entrenaments el dia 14 i jugarà el primer amistós contra el Llemotges

La Lliga Catalana serà la primera competició pels de Natxo Lezkano en la temporada del seu retorn a l'ACB

El MoraBanc Andorra donarà el tret de sortida amb les revisions mèdiques i proves físiques corresponents, les quals seran entre els dies 10 i 11 d’agost al Centre de Tecnificació d’Ordino. El primer entrenament dels de Natxo Lezkano està planificat pel dilluns 14 d’agost al Pavelló Poliesportiu d’Andorra.

Equips de la Lliga Endesa com el Club Joventut Badalona, Bàsquet Girona, Baxi Manresa, UCAM Murcia, FC Barcelona i Lenovo Tenerife formen part d’una planificació que pot anar variant segons els resultats de la primera competició oficial, la Lliga Catalana. El MoraBanc debutarà contra el Girona el 7 de setembre a Andorra la Vella i si guanya s'enfrontarà a la semifinal a l'FC Barcelona (11 de setembre, a Lleida).

Un partit de fase prèvia davant el Bàsquet Girona (7 de setembre), el qual serà la tercera edició del Trofeu d’Andorra la Vella, marcarà, força, la ruta de la preparació d’enguany. El Llemotges CSP, equip francès i campió d'Europa el 1993, serà el convidat pel Trofeu Comú d’Encamp del dia 24 d’agost.

Comentaris

Trending