Mònica Doria i Laura Pellicer semifinalistes de canoa a les finals de la Copa del Món

El Parc del Segre de la Seu d'Urgell acull fins diumenge, després de tres anys d'absència, els millors palistes mundials amb l'entrada gratuïta

Laura Pellicer a la prova de canoa d'aquest divendres.
Laura Pellicer a la prova de canoa d'aquest divendres. PLANET CANOE

La palista andorrana Mònica Doria ha aconseguit el passi a les semifinals de C1 i K1 a les finals de la Copa del Món d'eslàlom que es disputa a la Seu d'Urgell. L'altra andorrana, Laura Pellicer estarà a les semifinals de C1 però ha quedat fora de la de K1.

Tot i tocar dues portes, Mònica Doria n'ha tingut prou amb la primera baixada per entrar a la semifinal de caiac. Laura Pellicer s'ha quedat fora per molt poc a la repesca. A C1, Mònica Dòria i Laura Pellicer han aconseguit passar el tall i diumenge estaran entre les 30 millors per intentar fer-se un lloc en la final. Pellicer, que durant una estona ha tingut el millor temps de la tarda d'aquest divendres, ha acabat finalment en la 26a posició, amb el que ha hagut d'anar a la repesca. En el seu cas, un toc amb la porta tres és el que ha impedit que acabés entre les 20 millors. En la repesca ha fet una bona baixada i ha acabat vuitena, fet que li ha valgut el passi a les semifinals tot i uns problemes de ciàtica.

La primera jornada decisiva serà aquest dissabte, dia 3, amb les semifinals de K1 femení (09.00 h) i K1 masculí (10.05 h), seguides de les finals d'aquestes dues categories, a partir de les 12 del migdia. També dissabte, començarà la prova de la Copa del Món de Caiac Extrem, amb les rondes de classificació per definir el quadre d'eliminatòries segons els millors temps. Es duran a terme al llarg de la tarda (15.45 h-19.15 h).

L'últim dia, diumenge dia 4, serà el torn de C1 femení i masculí, amb un programa semblant al del dia anterior: semifinals a les 9 del matí i finals al migdia (11.30 h). Més tard, a la 1 del migdia, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de trofeus als nous campions de la Copa del Món ICF de Canoa Eslàlom. Finalment, diumenge a la tarda (16.30 h) tindran lloc les eliminatòries de caiac extrem, a partir de quarts de final. Les finals d'aquesta prova tindran lloc al cap de dues hores (17.30 h). El cap de setmana es completarà a les 6 de la tarda, amb el lliurament de premis als campions de la Copa del Món de Caiac Extrem.

Etiquetes

Comentaris

Trending