Mònica Dòria debuta a Tòquio amb bon regust de boca

La palista andorrana aconsegueix la classificació per a les semifinals de la competició de canoa K1 en la modalitat d’eslàlom, que es disputaran, en principi, dimarts al matí

Doria, just abans d'una de les mànigues.
Doria, just abans d'una de les mànigues.

Mònica Dòria disputarà el dimarts les semifinals de la competició de canoa K1 femení en la modalitat d’eslàlom als Jocs Olímpics de Tòquio. La palista andorrana s’ha assegurat la classificació després de les dues mànigues disputades aquest diumenge al centre de piragüisme de Kasai. La prova continuarà, en principi, el pròxim dimarts al matí, hora del Principat, tot i que es podria avançar a dilluns en funció de l’evolució d’un tifó pròxim al Japó.

Andorra ja ha entrat en competició als jocs. I ho ha fet amb bon regust de boca. Mònica Dòria ha superat la primera fase de la competició d’eslàlom en canoa K1, amb un bon resultat en les dues mànigues disputades.

Així, en la primera, ha completat el recorregut en un temps total de 110’’57, que inclou els dos segons de més per una penalització. Ja era, s’ha de dir, una bona marca. De fet, tenint en compte els temps de la resta de rivals en aquesta màniga inicial, tenia a tocar el passi a semifinals.

En la segona, Dòria ha millorat la marca. Ha acabat amb un temps de 110’’54. Això sí, cal tenir en compte que aquest temps inclou quatre segons de penalització. Per tant, ha rebaixat el cronòmetre. 

Amb aquesta marca, l’andorrana ja té garantides les semifinals. Ha quedat en catorzena posició. Dòria tornarà a competir dimarts vinent al centre de piragüisme de Kasai, en una prova que està programada a les 16.15 h., hora de Tòquio. En cas de disputar la final, també es correria el mateix dia. Això sí, sempre pendent de l’evolució del vuitè tifó de la temporada, que amenaça d’apropar-se a inicis de la setmana vinent al Japó.

Etiquetes

Comentaris

Trending