Molta Ostapenko per a Vicky Jiménez

L'andorrana ha perdut per un clar 6-2 i 6-1 contra la número 19 del rànquing mundial en un partit que ha durat 1 hora i 15 minuts

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez.

La cap de sèrie número 1, la letona Jelena Ostapenko, ha demostrat el perquè de la seva condició i no ha tingut cap problema per superat a Vicky Jiménez en dos sets (6-2 i 6-1), quedant eliminada del WTA 250 de Seül. Tot i la derrota, la jove tennista andorrana ha aconseguit fer història assolint les primeres victòries en el quadre principals d’un torneig WTA.

L’aventura de Vicky Jiménez al WTA 250 de Seül ha acabat aquest matí davant la letona Jelena Ostapenko, número 19 del rànquing mundial, en quarts de final. De fet, la tennista andorrana no ha tingut cap oportunitat de superar la rival que s’ha mostrat superior en tot moment i ha tancat el partit amb un clar 6-2 i 6-1 en una hora i 15 minuts de partit.

Tot i la derrota, Jiménez marxa de Corea amb una fita important assolida: guanyar el primer partit en el quadre principal d’un torneig WTA. De fet, les dues victòries obtingudes a Seül li permetran, el pròxim dilluns, escalar diferents posicions en el rànquing mundial, aproximant-se -o fins i tot podent superar- la seva millor marca, 154a el 8 de juliol d’aquest any.

Etiquetes

Comentaris

Trending