Moha ja vesteix la samarreta tricolor

El migcampista firma per tres temporades amb l'FC Andorra i tindrà fitxa de filial

Comentaris

Moha en un partit defensant la samarreta del Valladolid.
Moha en un partit defensant la samarreta del Valladolid.

Nova incorporació a l'FC Andorra, en aquesta ocasió el migcampista Moha Moukhliss, provinent del Valladolid, on ha jugat les dues darreres temporades. Firma per tres anys amb el club tricolor i tindrà fitxa del filial.

Arribar i moldre. L’FC Andorra ha fet oficial aquest matí la incorporació de migcampista Moha Moukhliss, provinent del Real Valladolid amb la carta de llibertat sota el braç, i s’ha assegut a la banqueta en el partit amistós contra l’Atlètic Club Escaldes. El jugador espanyol firma per tres temporades i tindrà fitxa del filial, segons el comunicat del club. Moukhliss, que actua sobretot d'interior, és un jugador amb una gran qualitat tècnica i capacitat per associar-se. Capacitats que busca el tècnic tricolor, Eder Sarabia, pel mig del camp.

Valera i Moha a la banqueta de l'FC Andorra en el partit contra l'Atlètic Club Escaldes.
Valera i Moha a la banqueta de l'FC Andorra en el partit contra l'Atlètic Club Escaldes.

Nascut a Madrid el 6 de febrer del 2000, s'ha format a les categories inferiors del Real Madrid. Una vegada finalitzada la seva formació al conjunt blanc, va jugar mitja temporada cedit al Celta B (23 partits) per després fitxar pel Valladolid. Al fililal de l'equip castellà ha jugat les dues darreres temporades amb un total de 58 enfrontaments i un gol. De fet, amb el Valladolid també ha viscut l'experiència de la primera divisió, anant convocat, però sense arribar a debutar, l'any que l'equip castellà va perdre la categoria. El jugador espanyol, d'origen marroquí, acumula gran part de la seva experiència a segona B i la Primera RFEF.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending