Miquel Martínez, de l’Hotel Ski Plaza, setè al Gran Premi de Ripoll

El ciclista va arribar a 1’18’’ del guanyador de la prova després de ficar-se entre el grup de corredors que es van destacar en l’inici de l’ascens final a Vallter 2000

MIquel Martínez, durant l'ascensió a Vallter 2000.

El corredor de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team Miquel Martínez ha finalitzat en setena posició el 68è Gran Premi de Ripoll, celebrat el passat dissabte. Va ser el millor dels cinc integrants de l’equip andorrà que van prendre part de la prova, una cursa de 50 quilòmetres amb arribada a Vallter 2000. Sergi Casabella va acabar en 37a posició i Guillem Ges va ser 41è.

En la prova també va tenir un paper destacat Oscar Cabanas. Es va ficar en l’escapada del dia, amb altres onze ciclistes. Van arribar amb tres minuts d’avantatge a l’inici del port però finalment el gran grup els va acabar atrapant.

Llavors, Martínez va integrar-se entre els corredors capdavanters que van liderar la pujada final. A la meta va arribar en setena posició, cinquè en la categoria elit. Va quedar a 1’18’’ del guanyador, Abel Balderstone, del Valverde Tema.

Pel que fa a la resta d’integrants de l’equip, Casabella, en la seva primera cursa, va ser 37è. Guillem Ges va acabar en 41a posició seguit d’Oscar Cabanas (47è) i Marc Sara (52è).

La pròxima cita per l’Hotel Ski Plaza arribarà el 31 d’agost. L’equip es desplaçarà a les terres de l’Ebre per disputar la Volta Ciclista al Montsià, que enguany celebra la 70a edició. Tindrà sortida i arribada a Ulldecona.