‘Mimi’ Gutiérrez es queda sense complir objectius a Cortina d’Ampezzo

L’esquiadora andorrana ha caigut a la segona mànega de l’eslàlom del Campionat del Món; Carla Mijares ni tan sols ha pogut completar la primera

Mireia Gutiérrez durant la seva participació a Cortina d'Ampezzo.
Mireia Gutiérrez durant la seva participació a Cortina d'Ampezzo. Alain Grosclaude / Agence Zoom

Mireia ‘Mimi’ Gutiérrez no ha pogut complir les seves aspiracions en l’eslàlom del Campionat del Món d’esquí alpí. A Cortina d’Ampezzo, Gutiérrez ha acabat 37a la primera mànega, lluny del que pretenia. Però a la segona passada ha caigut i ha quedat, desqualificada, igual que la debutant Carla Mijares, que no ha pogut completar ni tan sols el primer traçat.

Mireia Gutiérrez ha arribat a la segona mànega després de ser 37ª en la primera. L’andorrana, en aquesta primera baixada, ha sabut lluitar fins al final una pista molt exigent avui i que deixava moltes diferències entre les esquiadores, prova de la seva duresa. Gutiérrez marcava +1.10 en el primer parcial, +2.60 en el segon, on perdia posicions, però després ha recuperat terreny al seu pas pel tercer intermedi, amb +3.84. Finalment, arribava al final de la primera mànega amb el 37è temps i amb +4.78. A la segona mànega, però, se li han enganxat els esquís i no ha pogut rectificar i ha quedat fora de cursa.

Pel que fa a Carla Mijares, que debutava a una cita d’aquest nivell, no ha pogut completar la cursa en la primera mànega. L’andorrana, això sí, havia passat pel primer intermig amb +1.54. La cursa ha estat guanyada per l’austríaca Katharina Liensberger, seguida de l’eslovaca Petra Vhlova a 1.00, i la nord-americana Mikaela Shiffrin, tercera a 1.98.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending