Mijares suma els primers punts de Copa d’Europa a l’eslàlom de Mayrhofen

Bartumeu Gabriel i Àlex Rius han aconseguit una 16a i una 32a plaça, respectivament, al segon gegant celebrat a Levi

Comentaris

Carla Mijares, a l'estada anterior a Kaabdalis
Carla Mijares, a l'estada anterior a Kaabdalis FAE

Aquest dimarts s’ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa de Mayrhofen, a Àustria, amb la presència de Carla Mijares a l’eslàlom. L’andorrana ha sumat els primers punts de Copa d’Europa de la temporada en finalitzar 27a. Per la seva banda, Bartumeu Gabriel i Àlex Rius han aconseguit una 16a i una 32a plaça, respectivament, al segon gegant celebrat a Levi.

Mijares, amb un crono de 1.36.50, ha finalitzat amb +3.11 respecte a la guanyadora, la sueca Moa Bostroem Mussener (1.33.39), i ha sumat d'aquesta manera 4 punts de la Copa d'Europa. A més, l'andorrana s'ha quedat a prop de la seva millor puntuació FIS. L'esquiadora havia entrat en la segona mànega d'aquesta Copa d'Europa en ser 30ª a la primera, i per tant ha començar primera amb la inversió a la segona.

L’entrenador, Josh Alayrach, ha explicat que les condicions no eren favorables, “però tot i així ha tret un esquí correcte que li permet sortir en la segona mànega”. El sabor que ha quedat ha estat, però, agredolç, “perquè al final no hem trobat que tenim a l’entrenament, però ja estem tenint els resultats que teníem l’any passat”. La motivació, malgrat això, no decau “pel que ha de venir”.

D’altra banda, el segon gegant FIS ha mostrat un Bartumeu Gabriel competitiu i un Àlex Rius que ha aconseguit una millora de punts. Aquest dimarts a Levi, amb dubtes per la visibilitat a la pista, finalment sí s’ha pogut disputar el segon gegant FIS programat. Bartumeu Gabriel ha tornat a ser el més destacat en finalitzar 16è amb 2.03.94, a 1.52 del guanyador, el suçis Dionys Kippel (2.02.42). Per la seva part, Àlex Rius ha estat 32è amb +3.76, amb 59.80 punts FIS que confirmen la millora de punts que ja va fer el dia anterior quan va marcar 61.07, tots dos registres per sota dels 63.81 actuals. Igualment, Xavier Cornella ha finalitzat 44è amb +4.79 del vencedor.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending