Miguel Martínez i Óscar Cabanas, 48è i 61è classificats de la Klassika Olot

El tercer representant de l’equip Hotel Ski Plaza, Guillem Ges, va patir una caiguda sense conseqüències físiques que, però, li va impedir completar la cursa

El tres corredors de l'Hotel Ski Plaza.
El tres corredors de l'Hotel Ski Plaza. Hotel Ski Plaza Cycling Team

Tres corredors de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team han participat aquest dissabte en la 67a edició de la Klassika Olot, prova que val per sumar punts pel Trofeu Joan Casadevall. Miquel Martínez ha estat 48è mentre que Óscar Cabanas ha acabat en 61a posició. Pitjor sort ha tingut Guillem Ges, a qui una caigua ha impedit finalitzar la prova.

La cursa tenia un total de 125 quilòmetres de recorregut per carreteres dels entorns de la Garrotze. S’ha completat amb una mitjana de 43 quilòmetres per hora i ha estat controlada en tot moment pels equips grans, tot i que en el tram final s’ha trencat i els corredors han entrat en diferents grups.

El guanyador ha estat Gerard Bofill ciclista sub’23 de l’equip Antiga Casa Bellsola-Giro. A 29 segons ha entrat Martínez. Per la seva banda, Cabanes ha acabat la cursa amb 49 segons de diferència. El tercer representant de l’Hotel Ski Plaza, Guillem Ges, va caure. Tot i que l’accident no ha tingut conseqüències, sí que l’ha impedit finalitzar la carrera.