Miguel Martínez i Lídia Puyals, guanyadors de la cronoescalada de l’OTSO

La prova sortia des d’Encamp i arribava fins al port d’Envalira, amb un desnivell total de 1.480 metres

Un instant de la cronoescalada.
Un instant de la cronoescalada. COMU D'ENCAMP

Miguel Martínez i Lídia Puyals han estat els guanyadors de la primera cronoescalada de ciclisme organitzada pel comú d'Encamp i OTSO Sport, en el marc de la tercera edició de la OTSO 25 K Andorra. La prova s’ha celebrat al port d’Envalira i tindrà continuïtat amb més competicions durant aquest diumenge. Des de la corporació es defensa la iniciativa com una forma d’atreure visitants.

Així ho ha posat en relleu el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavi Fernández. “Durant tot el cap de setmana tindrem plena la parròquia i un dels motius serà venir a gaudir de la muntanya tot practicant esport”, ha volgut destacar. Per la seva banda, el director de la cursa, Jordi Solé, ha posat en relleu que “el temps ha acompanyat en una prova molt dura fins a un lloc espectacular”.

En la cronoescalada han participat una setantena de corredors. Se sortia d’Encamp i la cursa passava per Canillo, Soldeu i Grau Roig fins a arribar al cap del Port. En total, 1.480 metres de desnivell. Entre els esportistes hi havia cares conegudes com l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia.

El més ràpid en categoria masculina ha estat Miguel Martínez, seguit de David Fernández i Sergi Casabella. Entre les dones, ha dominat Puyals mentre que el podi l’han completat Claudia Tremps i Lea Anción.

L’OTSO continuarà diumenge amb tres proves més. La cursa de 25 quilòmetres sortirà des de la plaça dels Arínsols, mentre que les de set, inclosa la rolleski, ho faran des de Grau Roig.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending