Més lluita que sort de Del Rio i Grioche en la Copa de França

Els dos joves esquiadors de fons de la FAE han participat en diferents proves a La Clusaz

Comentaris

Gina del Rio en plena competició aquest cap de setmana.
Gina del Rio en plena competició aquest cap de setmana. FAE

Gina del Rio i Quim Grioche han mostrat més esforç i dedicació que no pas bona sort han tingut en la disputa de la Copa de França a La Clusaz. Els dos joves esquiadors de fons de la FAE han participat en diferents proves.

El dissabte Gina del Rio va ser desena en la qualificació de l’sprint, a 11 segons de la primera. Als quarts de final va patir una caiguda i es va quedar sense opcions de passar a semifinals. “Ens quedem en què va fer una molt bona qualificació, segur la millor cursa que ha fet en esprint, bastant a prop del cap de carrera, amb molt bona actitud i molt bona tècnica”, ha explicat el tècnic Xabier del Val.

Avui diumenge, Del Rio ha competit als cinc quilòmetres clàssics i ha tornat a oferir un bon rendiment, segons del Val: “Ha estat vuitena en scratx i la sisena júnior a un minut de la guanyadora i a 25 segons de podi, i tenint en compte que les júniors que té davant són totes de l’equip francès, estem molt satisfets perquè ha esquiat molt bé, tècnicament ha millorat el que hem treballat aquesta setmana”.

Per la seva part, Quim Grioche va competir també a l’sprint i avui a la disciplina de distància, de 10 quilòmetres clàssics, però en un primer revolt ha caigut i després ha anat sense massa confiança als revolts en baixada i perdia temps. Finalment ha acabat a 2.20 del guanyador, el 36è.

Etiquetes

Comentaris

Trending