Més de 30.000 euros perquè ‘La Purito Andorra’ vagi associada a Sant Julià de Lòria

El comú abona 32.472 euros a l’empresa de Joaquim Rodríguez per la prova prevista ara per al 13 de setembre; el contracte es pot allargar d’any en any fins a final del 2024

'Purito' Rodríguez, segon per l'esquerra, entre altres rostres populars participants en l'edició de 2019.
'Purito' Rodríguez, segon per l'esquerra, entre altres rostres populars participants en l'edició de 2019. ARXIU

Perquè la prova ciclista ‘La Purito Andorra’ vagi associada especialment amb Sant Julià de Lòria el comú ha d’abonar 32.472 euros a l’empresa d’organització d’esdeveniments que té l’exciclista professional i anima del certamen Joaquim Rodríguez, més conegut amb el sobrenom de ‘Purito’. La corporació laurediana ha fet pública recentment l’adjudicació de l’organització de l’esdeveniment cicloturista a Purito Events SLU.

Enguany, i atesa l’excepcionalitat causada per la presència del coronavirus, està previst que la jornada festiva cicloturista se celebri el 13 de setembre. Els més de 30.000 euros abonats pel comú lauredià tenen caràcter anual i responen a l’edició d’aquest 2020. El contracte establert amb la societat liderada per ‘Purito’ Rodríguez es pot arribar a allargar, d’any en any, fins al 31 de desembre del 2024. En principi, i més enllà de l’actualització de l’IPC, pel mateix import que s’abona enguany per l’organització de la prova.

Comentaris (2)

Trending