Més de 300 participants en la sisena edició de la Skimo Femení

La cursa solidària destinarà gran part de la recaptació a AUTEA, i les guanyadores han estat Anna Feliubadaló en l’esquí de munytanya i Isabel Gumbau en raquetes de neu

Comentaris

Algunes de les participants de l'Skimo Femení
Algunes de les participants de l'Skimo Femení

L’estació de Pal Arinsal ha acollit la sisena edició de la Skimo Femení, la cursa popular d’esquí de muntanya i raquetes de neu que se celebra en el marc del Dia Internacional de la Dona. Aquest any s’ha comptat amb més de 300 participants i gran part de la recaptació es destinarà per a l’Associació d’Afectats d’Autisme (AUTEA). Les guanyadores han estat Anna Feliubadaló en la categoria d’esquí de muntanya i Isabel Gumbau en raquetes de neu.

Entre els 310 participants hi havia 20 homes, que han volgut donar suport a l’esport femení amb la seva participació, malgrat no puntuar. Entre les dones que sí que han competit, en la modalitat d’esquí de muntanya s’ha imposat Anna Feliubadaló, que ha completat el recorregut de 4 quilòmetres i 432 metres de desnivell des del Pla de la Caubella fins al Pic del Cubil amb un temps de 44’20’’. Elsa Martí i Anna Maria Campoy han acabat en segona i tercera posició, respectivament. En la modalitat de raquetes, la primera a completar el circuit circular de 3,4 quilòmetres i 180 metres de desnivell ha estat Isabel Gumbau, amb un temps de 23’50’’, seguida de Maria de la Fuente i Susana Bultó.

Una de les principals novetats d’aquesta edició han estat les modalitats d’inscripció en parella i familia. En esquí de muntanya, Laia Aymerich i Nuria Medina (Les Merines) han estat les més ràpides de la categoria mare-filla, mentre que la parella guanyadora home-dona ha estat Andrea Serra i Eric Lin (Limogos). En equips, Olga Navarro i Isabel Vallejo han estat les guanyadores, i en la categoria per família, Xènia, Marta i Maria Cerqueda han estat les més ràpides. Finalment, en raquetes, Alejandra Rodríguez i Flavia Isabel Barrios han estat les vencedores de la categoria per equips.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending