Max Palmitjavila, or a la vertical U18 de la Copa d’Espanya a la vall d’Aneu

Lea Anción ha quedat tercera en la prova femenina de la categoria U20, mentre que entre els sèniors, el millor andorrà ha estat Adrià Bartumeu, en sisena posició

Comentaris

El podi U18, amb Palmitjavila al capdamunt.
El podi U18, amb Palmitjavila al capdamunt. FAM

Max Palmitjavila i Leo Anción han estat els andorrans més destacats en la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la vall d’Aneu. Aquest diumenge ha culminat la seva bona actuació amb un primer i un tercer lloc en les respectives categories en la prova vertical. Se sumen als podis aconseguits en l’sprint de dissabte.

La prova consistia en un recorregut d’1,8 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 410 metres. Palmitjavila ha completat la cursa amb un temps de 18’54’’, quedant el primer en categoria U18. El també andorrà Miquel Naudí ha finalitzat en vuitena posició (20’47’’).

Per la seva banda, Anción competia en U20. I ha acabat la prova en la tercera plaça, amb un cronòmetre de 21’53’’. Ha quedat a vuit segons només de la plata, que s’ha penjat la catalana Ares Torra.

En categoria sènior, amb 3,4 quilòmetres de recorregut i un desnivell de 710 metres, Adrià Bartumeu ha firmat una molt bona vertical, aconseguint la sisena plaça general amb un temps de 31’02”. Per la seva part, Marcel Prat no s’ha acabat de recuperar de l’esforç fet l’sprint i ha completat la prova en 27a posició (35’18”).

Etiquetes

Comentaris

Trending