Martí Vilà assegura que el camí de la recuperació ha estat “llarg però bastant amè”

El lateral berguedà de l’FC Andorra ha disputat mitja hora de joc en el partit amistós d’aquest matí contra l’FC Santa Coloma, que ha acabat amb un empat a dos gols

Martí Vilà durant el partit d'aquest matí.
Martí Vilà durant el partit d'aquest matí. FC ANDORRA

El defensa berguedà de l’FC Andorra Martí Vilà ha tornat a disputar uns quants minuts. Ha estat en un matx amistós, contra l’FC Santa Coloma, però això no treu que la mitja hora de joc que ha disputat hagi estat “emocionant”. Vilà s’ha mostrat “molt content” de poder participar en un enfrontament i de seguir ajudant els seus companys després d’un “camí llarg però bastant més amè del que sol passar en aquestes situacions”. Andorra i Santa Coloma han empatat a dos gols.

Per a Martí Vilà, és clar, el menys important era el resultat, en aquesta ocasió. De fet, ho era, en conjunt, per a tot l’equip d’Eder Sarabia, que ha fet servir el matx contra l’FC Santa Coloma per fer proves i anar introduint els darrers fitxatges, com Shabani i Scheidler. El lateral esquerre s’ha sentit “prou bé” després de vuit mesos i mig fora de combat degut a la lesió al lligament encreuat anterior del genoll dret. Fa una setmana i mitja que entrena amb normalitat amb els seus companys.

“Començo a estar una mica preparat”, ha afirmat Vilà tot i tenint clar que és diferent un partit de competició a Segona Divisió que no pas el d’aquest matí, on els dos nous davanters de l’equip s’han estrenat com a golejadors. Martí Vilà ha destacat que “no he tingut pressa”, un ritme que el club ha respectat en tot moment. Ha estat “una lesió llarga” i ara, a poc a poc, espera anar entrant en convocatòries i “intentar ajudar a poc a poc” alhora que es prepararà per quan li toqui assumir nous reptes.

Comentaris

Trending