Mario da Cruz, setè al campionat d’Espanya de boardercross

L’andorrà no s’ha pogut classificar per la final gran però a la de consolació ha estat tercer

L'esquiador de la FAE, Mario da Cruz.
L'esquiador de la FAE, Mario da Cruz. FAE

L’esquiador de la FAE Mario da Cruz ha acabat en setena posició en el campionat d’Espanya absolut de boardercross que s’ha disputat a Sierra Nevada. Després de fer una bona sessió de qualificació, l’andorrà no ha estat de sort a les semifinals i s’ha hagut de conformar amb disputar la final de consolació, on ha acabat amarrant aquesta plaça. La prova l’ha guanyat l’espanyol Álvaro Romero.

Da Cruz ha començat la jornada amb les sessions de qualificació. I es pot dir que ha iniciat la competició amb bon peu perquè ha assolit el quart temps, amb 32’’43, a 1’’22 del millor registre, que ha marcat Bernat Ribera. A banda, l’andorrà era llavor segon de la categoria U20.

En quarts de final, l’andorrà aconseguia superar la ronda. Da Cruz es classificava per a semifinals juntament amb l’espanyol Ian Lorenzo. Miguel Pérez i David Taillefer quedaven fora.

A les semifinals, Da Cruz no ha pogut assolir la classificació per a la gran final. Però, a la final de consolació, ha estat tercer en una cursa. Aquesta posició li ha valgut la setena posició en la general d’una prova que s’ha acabat adjudicant l’espanyol Álvaro Romero.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending