Marín i Estévez reprenen els entrenaments a la neu

Els surfistes fan una estada a l'estació francesa de Les Deux Alpes amb l'objectiu de tornar a agafar el ritme després de l'aturada per la pandèmia del coronavirus

Marín, amb Irineu Estévez a Les Deux Alpes.
Marín, amb Irineu Estévez a Les Deux Alpes. FAE

Els surfistes Lluís Marín i Maeva Estévez, han tornat als entrenaments a la neu. Ho han fet aquesta setmana a l’estació de Les Deux Alpes (França). L’activitat dels dos esportistes de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va començar dilluns i s’allargarà fins dijous, per repetir la setmana següent també de dilluns a dijous, en aquest cas només amb Marín.

Aquestes estades formen part del procés d’entrenaments de pretemporada, després de mesos de preparació física tant a casa amb motiu de la crisi sanitària, com després les setmanes següents ja dins del procés d’obertura. Lluís Marín, ha explicat que “la tornada a l’snowboard l’estic fent paulatinament. Anem tranquils, no estem en circuit ni res, així que anirem ‘in crescendo’ a poc a poc. Ara mateix no tenim un circuit amb condicions per provar, però estic molt content d’estar a la neu entrenant després de quasi set mesos. Ara, amb ganes de tornar al nivell que tenia l’any passat abans de tots els cops que vaig rebre a principi de temporada, i pensant en els Jocs d’aquí dos anys. Aquesta és una pretemporada important per tornar a agafar confiança i arribar als pròxims Jocs amb un molt nivell i molta confiança. El nivell l’he tingut moltes vegades, però el que m’ha jugat males passades ha estat el cap. Ara he de fer front a les coses d’una manera diferent, treballar amb aquesta pressió que em fico jo mateix en aquestes situacions i seguir treballant, com sempre”.

Per Maeva Estévez "l’objectiu d’aquesta estada és tornar a agafar el ritme, tornar a estar a la neu i tenir-ne contacte, reprendre sensacions. Es tracta de fer molt treball de base, que és el que estem fent. També estem aprofitant per fer tests de material de cara a la pròxima temporada. De moment faré només aquesta estada, després treball en estiu i combinant amb la preparació física, continuant amb el cardio que he fet aquesta primavera, i també fent més musculació, més volum, i a partir de setembre ja treballarem més tècnica, de cara a les curses del novembre”.

Etiquetes

Comentaris

Trending