Marc Font i Jordi Morera, triomfadors a l’Enducross de Beixalís

Els organitzadors de la prova, celebrada a l’antic abocador, han lamentat la manca de participants, sobretot per l’absència de corredors catalans que enguany no s’han desplaçat

Marc Font, durant la cursa.
Marc Font, durant la cursa. Fotoesport

Marc Font (PRO), Jordi Morera (EXPERT) i Ruben Alves (65cc), s’han proclamat vencedors de la quarta cita del calendari del Campionat d’Andorra d’Enducross, disputada a Beixalís, a la Massana.  - La Massana. Els organitzadors de la prova, el Moto Club Les Valls, han lamentat el reduït nombre de participants que atribueixen a “la impossibilitat de seguir el campionat de manera regular des de l’inici” i al fet que “els pilots de fora, assidus a les competicions andorranes, aquesta temporada no s’han desplaçat”.

La cursa s’ha celebrat aprofitant els terrenys de l’antic abocador, amb un recorregut d’un quilòmetre que barrejava una gran varietat d’obstacles. Alguns de naturals, com a entrades en la zona boscosa adjacent al terreny i altres d’artificials, en aquest cas, passos sobre pedres soltes i arbres tallats. Els comentaris al final de la prova eren una evidència que el traçat havia estat del grat dels pilots.

En categoria Pro, Marc Font no ha donat cap opció als seus rivals. Ha dominat les dues mànigues de la prova de principi a fi. El seu germà Miquel ha estat segon.

00PodiPROBeixalis9364
El podi en categoria PRO.

En la prova de categoria Expert s’ha imposat el debutant Jordi Morera. També de forma clara, ja que ha dominat des del primer moment. En la categoria pels joves (65 cc), Alves ha estat el guanyador, malauradament perquè ha hagut de disputar la prova en solitari.

00PodiExpert9356
El podi en categoria Expert.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending