Marc Font entrena pel mundial Hard-Enduro amb l’Armorikine

El pilot de la FMA, acompanyat de Maxime Emery, últim guanyador dels ICE Gladiators, i altres companys, finalitzen la prova en una 10a posició i un total de 111 voltes

Marc Font en un moment de la prova.

Marc Font, pilot de la Federació Motociclista d'Andorra (FMA), ha participat a l’Armorikine tt amb l’objectiu de rodar el màxim possible per afrontar amb garanties les proves del Hard-Enduro. En aquesta ocasió, formant equip amb Maxime Emery, entre altres companys, ha aconseguit una desena posició després de realitzar 111 voltes al circuit.

El calendari de la Hard Enduro és exigent i això ho sap el pilot de la FMA que aprofita qualsevol ocasió que se li presenta per córrer a cap obert i mantenir el ritme de competició i la forma física, sobretot, ara que encara la recta final. En aquesta ocasió ha estat l'Armorikine tt ha estat l'escollida per tornar a pujar sobre la moto. Acompanyat de Maxime Emery, últim guanyador dels ICE Gladiators, i altres pilots han format part de l'equip EMC/Sport que han aconseguit una desena posició amb 111 voltes.

L’equip EMC va estar en tot moment rondant entre els 10 millors, però perdent temps respecte als que havien de ser els seus rivals directes. Mancant tres hores per a finalitzar es van situar, fins i tot, en 8a posició, però no la van poder mantenir a causa d’una penalització de 2 voltes amb què van ser sancionats. A això, s’hi suma el fet que, gran part de la cursa, la van dur a terme dos pilots per les lesions dels altres dos companys.

Després no participar en les dues darreres proves de la competició, el pilot andorrà està posant-se a punt pel tram final, així se l'ha pogut veure els 2 dies de trial d'Arinsal, carrera americana de la Bisbal d'Empordà i carrera de resistència de Fontanals de Cerdanya. "Durant el mes d'agost ens vam saltar els dos meeting americans (EUA i el Canadà) del mundial de Hard Enduro. A principis d'octubre, del 7 al 9, competirem en les 24MX Hixpania Hard Enduro, que es disputarà amb la localitat d'Aguilar de Campoo (Palència) com a nucli de la prova", ha puntualitzat.

A més, Marc Font i el seu equip també tenen la intenció de participar en les proves de la copa d'Espanya de l'especialitat, que es disputaran a Oviedo (22 i 23 d'octubre) i a Almedina (Ciudad Real) durant el primer cap de setmana de novembre.

Cal recordar que en la primera prova del Hard-Enduro, la Red Bull Erzbergrodeo, considerada la carrera de motos offroad més famosa del món, Font va finalitzar en 30a posició de 1.800 pilots, mentre que en la segona, la Red Bull Abestone, 17è.