Marc Casanovas i Laura Orgué s’imposen en la Vertical Comapedrosa

La cursa, amb sortida al poble d’Arinsal, ha resultat molt dura i explosiva, i molt especial per als corredors andorrans

Marc Casanovas en un moment de la cursa.
Marc Casanovas en un moment de la cursa. fam

Marc Casanovas i Laura Orgué han estat els vencedors de la Vertical Compadrosa, cinquena prova puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya. La prova, que s’ha celebrat aquest matí, és la primera de les tres que hi ha programades en el marc del Merrell Mountain Festival Comapedrosa.

Tots els corredors que han pres part de la línia de sortida de la Vertical Comapedrosa han hagut de fer front a vuit quilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 1.843 metres. Amb sortida al poble d’Arinsal i arribada al cim del Comapedrosa, a 2.953 metres, ha estat una cursa molt dura i explosiva però molt especial, sobretot per als corredors andorrans.

En la categoria masculina, com s’ha dit, el primer classificat ha estat l’atleta de la FAM Marc Casanovas amb un temps total de 1h16’00”. Òscar Jorba i David Soler han completat el podi absolut sènior en uns temps de 1h16’35” i 1h17’45” respectivament.

En la categoria femenina, Laura Orgué ha estat la vencedora d’aquesta primera prova dins la Merrell Mountain Festival amb un crono de 1h29’38”. Rosa Maria Nieto ha estat la segona corredora en arribar al cim més alt del país en un temps de 1h31’04”. Anikken Gjerde ha completat el podi en tercera posició en un crono de 1h31’22”.

Etiquetes

Comentaris

Trending