Marc Casal i Laia Sebastià, triomfadors en la cursa de Sant Bernabé

Carlos Fernández i David Méndez, en categoria masculina; i Imma Parrilla i Eva Puigdemasa, en la femenina, han completat els podis

El podi masculí, amb Marc Casal com a guanyador.
El podi masculí, amb Marc Casal com a guanyador. FAM

Marc Casal i Laia Sebastià s’han imposat en la cinquena edició de la Cursa de Sant Bernabé. Es tracta de la tercera prova del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021. Enguany, el recorregut presentava com a novetat el fet d’haver deixat de ser 100% vertical

En concret, els participants han hagut de fer front a un recorregut circular amb 11,4 quilòmetres de distància i 950 metres de desnivell positiu. La sortida i l’arribada s’ha situat a la  part alta del berenador de La Comella. En total, hi han pres part 42 corredors, tenint en compte les diferents franges d’edat disponibles.

En categoria masculina, Marc Casal ha travessat la línia de meta en primera posició en un temps final de 1h06’48”. La segona posició ha estat per a Carlos Fernández amb un temps total de 1h10’12”. David Méndez els ha acompanyat al podi aconseguint la tercera posició i completant el traçat en 1h11’23”. Els tres corredors de l’equip nacional s’han mostrat molt satisfets al finalitzar la cursa i segueixen sumant quilòmetres de cara als compromisos internacionals de les pròximes setmanes.

En la categoria femenina, Laia Sebastià s’ha imposat en aquest circuit circular travessant la línia de meta en un temps total de 1h27’37”. La també corredora de la FAM, Imma Parrilla ha finalitzat en segona posició amb una marca de 1h27’41”. Ambdues corredores han arribat amb tres segons de diferència i disputant-se la primera plaça en els darrers metres. Eva Puigdemasa ha estat la tercera classificada amb un temps de 1h38’25”.

Podi Cursa Sant Bernabé Laia Sebastià al mig.
Lai Sebastià, al mig, al podi de la categoria femenina.

Etiquetes

Comentaris

Trending