Manu Nieto, Diego i Moha retornen a la disciplina de l’Andorra

Els tres futbolistes han jugat la promoció d’ascens a Segona Divisió amb els clubs als quals els va cedir l’entitat presidida per Ferran Vilaseca: els dos primers amb l’Eldense i el tercer amb el Barça Atlètic

Moha amb la samarreta de l'Andorra.
Moha amb la samarreta de l'Andorra. fc andorra

Un cop acabat el seu període de cessió, Manu Nieto, Diego González i Moha Moukhliss es reincorporaran a la disciplina tricolor. Els dos primers, que tot just van aconseguir l'ascens amb l'Eldense el cap de setmana passat, gaudiran d'uns dies més de descans i es reincorporaran el dilluns 17 de juliol; per la seva banda, Moha tornarà amb la resta de la plantilla. 

 

Tots tres han gaudit d'una cessió profitosa arribant a jugar la promoció d'ascens. Moha, en el seu mig any cedit al Barça B, ha estat titular indiscutible –19 partits, 17 de titular– i ha marcat un gol en un equip que va caure en la primera eliminatòria de la promoció d'ascens. Per la seva banda, Manu Nieto –42 partits i 10 gols– i Diego González –41 partits i 1 diana– també han estat jugadors clau i han repetit èxit amb l'ascens de categoria.

 

Comentaris

Trending