La maledicció de les portes mal passades torna a fer la guitza a Mònica Dòria

L’andorrana ha quedat sense opcions de passar a la semifinal d’eslàlom en canoa de la Copa del Món de Pau per una penalització en no superar correctament un dels obtacles

Mònica Doria.
Mònica Doria.

Mònica Dòria ha marxat amb molt mal regust de boca de Pau. Després de la decepció que va suposar dissabte quedar la darrera a la final de caiac, aquest diumenge s’ha repetit la història. En aquest cas, a les semifinals d’eslàlom en canoa. Una porta, segons els jutges, mal passada, l’ha deixat sense opcions. Laura Pellicer, l’altra andorrana en competició, també ha quedat lluny de ficar-se a la final.

Les portes s’han convertit en aquesta copa del món de Pau en un malson. Aquest matí tenia l’opció de treure’s l’espina de la final de caiac però ha tornat a topar-se amb una. En aquest cas, la 18 d’un recorregut que, fins llavors, estava sent bo. La revisió dels jutges no ha servit de res i s’ha confirmat una penalització que l’ha deixat KO. Al final, el temps complet ha estat de 166’’73. Ha acabat la cursa en 27a posició.

Dos per sobre s’ha situat Laura Pellicer. En el seu cas, no ha tocat cap porta però el temps ha estat massa important per tenir opcions de passar a la final: 136’’24.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending