Maeva Estevez tanca la temporada per recuperar-se de la lesió de genoll

No competirà a les pròximes Copes d’Europa de Len, i haurà d’esperar ara tres setmanes per veure com respon la zona afectada

Maeva Estevez en una prova a Cervinia.
Maeva Estevez en una prova a Cervinia. AGENCE ZOOM

Maeva Estevez no continuarà competint aquesta temporada després d’estudiar la situació provocada per la seva lesió al genoll dret durant els Jocs Olímpics de Beijing. Estevez pateix un trencament de menisc que requereix ara un descans i una futura avaluació, la qual cosa és incompatible amb la competició d’alt nivel.

La rider andorrana es va lesionar a Beijing, i tot i que va voler tornar a la competició posteriorment, el dolor va persistir i va haver de parar. Finalment, es va determinar que pateix un trencament de menisc al genoll dret. Aquesta setmana s’ha sotmès a una artro infiltració, i haurà d’esperar ara tres setmanes per veure com respon la zona afectada. Una vegada superat aquest període, s’analitzarà la situació per veure si cal operació o no.

D’aquesta manera, Estevez no competirà a les pròximes Copes d’Europa de Lenk, com estava previst, i tanca així la temporada. Aquesta campanya 2021-22, a la Copa del Món ha assolit la 16ª posició de Montafon, la 34ª a Cervinia i la 22ª a Cortina d’Ampezzo. A la Copa d’Europa ha estat 9ª a Reiteralm, mentre que en curses FIS els seus millors resultats han estat la 2ª plaça a la cursa de Les 2 Alpes, on també va ser 6ª, i la 8ª posició a Reiteralm.

Etiquetes

Comentaris

Trending