Maeva Estevez puja al podi a la Copa d'Europa de Valmalenco

La surfista se situa cinquena a la classificació després d'un excel·lent tercer lloc a la cursa d'aquest divendres

Estevez al podi de Valmalenco.
Estevez al podi de Valmalenco. FAE

Maeva Estevez ha pujat al podi en la tercera posició a  la Copa d’Europa de Chiesa in Valmalenco (Itàlia). Amb aquest resultat, la surfista de neu se situa cinquena a la classificació general L’andorrana ha acabat tercera en la gran final, en la qual s’ha imposat la francesa Margaux Herpin, mentre que segona ha estat la suïssa Muriel Jost. Quarta ha estat la també francesa Camille Poulat.

Els entrenaments de la primera part de la jornada ja han anat força bé per a Estevez, que a la qualificació no ha sortit massa bé però sí ha aconseguit generar velocitat a la part baixa i al final ha assolit el cinquè temps, a 0.01 del quart temps. A la primera ronda, ha fet una molt bona sortida situant-se primera d’inici, tancant les línies i aconseguint passar primera per meta.

A semifinals, l’andorrana ha sortit malament, però ha recuperat terreny i al primer peralt ja aconseguia agafar a la primera. Al segon peralt s’ha situat primera, i es classificava primera per a la final, en el que ha estat una baixada molt correcta que li ha donat molta confiança per a la baixada definitiva, segons ha explicat Estevez.

A la final no ha sortit com esperava però s’ha situat segona d’inici. Ha anat recuperant terreny i després del primer peralt, on hi havia un salt, ha retallat per posar-se en primera posició. Però al segon peralt ha obert la línia i la que anava tercera les ha avançat amb molta velocitat i això ha deixat Estevez entre dues corredores, s’ha vist tancada i ha hagut de canviar de línia, la qual cosa ha provocat que es quedés sense espai per recuperar. Al tercer peralt ja s’ha quedat molt a l’intern i després ha acabat perdent opció de jugar-se la victòria

Etiquetes

Comentaris

Trending