Maeva Estévez obrirà la temporada a la Copa del Món d'SBX a Àustria

La pandèmia ha cancel·lat la prova del campionat d'Europa que s'havia de disputar a Pitztal els pròxims dies 25 i 26

Maeva Estévez en una prova de la Copa d'Europa de la temporada passada.
Maeva Estévez en una prova de la Copa d'Europa de la temporada passada. FAE

Maeva Estévez obrirà la temporada a la Copa del Món d'SBX a Montafon (Àustria) del 10 al 12 de desembre després de la suspensió de la prova de la Copa d'Europa que s'havia de disputar a Pitztal (Àustria) els pròxims dies 25 i 26. Estévez continua preparant la temporada.

Ha estat quatre dies entrenant a l'estació italiana de Cervinia, on hi tornarà aviat per a completar deu dies més de neu. La surfista va patir molèsties al genoll durant el primer dia, però s'ha anat recuperant i ha pogut entrenar en bones condicions. “Hem fet sobretot 'boarder', amb unes condicions molt bones, molt bon temps i la neu en perfecte estat”, ha manifestat l’esportista.

A Cervinia, ha pogut treballar molt bé, "Ha estat una estada molt positiva i d’aquí a quatre dies tornem per fer deu dies d’entrenament al mateix lloc”, ha conclòs. La seva pretemporada va començar a Stelvio (Itàlia) i va continuar a l'estació frances de Deux Alpes. Aquest any any s'estrena a la Copa del Món després dels bon resultats aconseguits la temporada anterior a la Copa d'Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending