Maeva Estevez obre la temporada amb un segon lloc a Les 2 Alpes

Ha disputat dues curses i en l'altra ha aconseguit la sisena posició mentre que Mario Da Cruz no ha pogut passar ronda

Comentaris

Maeva Estevez (esquerra) al podi de Les 2 Alpes.
Maeva Estevez (esquerra) al podi de Les 2 Alpes. FAE

Maeva Estevez, segona, ha aconseguit el primer podi de la temporada en una de les dues curses a l'estació francesa de Les 2 Alpes, després de superar un procés de recuperació en estar uns dies malalta. L’andorrana arribava a aquesta primera competició amb la intenció de recuperar sensacions i poc a poc tornar a la normalitat. 

Els riders han disputat dues carreres seguides, tot sense qualificacions, amb sèries directes per l’ordre de punts FIS. En la primera carrera, Estevez ha finalitzat segona, mentre que en l'altra, amb molt cansament, no ha pogut entrar en la final. Ha arribat a les semifinals, on ha estat tercera, i ja en la lluita de la Final B ha finalitzat segona, amb la qual cosa el seu resultat final ha estat sisena.

Una segona i una sisena posició que deixen un bon sabor de boca. “He tingut bones sensacions, estic contenta de començar la temporada així, ja que m’havia pres aquestes dues curses com una carrera per reprendre i tornar a trobar la competició”, ha manifestat la rider.

Mario da Cruz, per la seva part, no ha surfejat com ell esperava. En la primera cursa, a més, ha entrat en una sèrie en què el rider andorrà, de 18 anys, tenia de rivals a dos corredors de la Copa del Món, que han estat els dos corredors que han passat de ronda. En la segona cursa s’ha trobat amb millors sensacions i ha pogut passar la primera ronda, però no ha anat més enllà. “Tant en una com en l’altra cursa no he estat al nivell que hagués volgut”, ha reconegut.

Etiquetes

Comentaris

Trending