Maeva Estevez continua segona a la Copa d’Europa tot i acabar vuitena a Gargellen

Una mala qualificació ha condicionat tota la competició de la ‘rider’ andorrana en la primera cita a Àustria

Comentaris

Maeva Estevez a Àustria.
Maeva Estevez a Àustria. FAE

La ‘rider’ andorrana Maeva Estevez es manté segona a la Copa d’Europa de ‘boardercross’ tot i acabar només en la vuitena plaça en la primera cita de la competició que se celebra a Gargellen, a Àustria. Estevez ha tingut moltes dificultats ja des de la qualificació que l’ha condicionat del tot.

L’andorrana no ha pogut aconseguir una bona qualificació, en no ser ràpida, i ha marcat el vuitè temps. En quarts de final s’ha trobat molt millor i ha acabat segona. En semifinals, amb un mal dorsal per haver fet una qualificació no massa bona, li ha passat factura ja que havia de sortir molt bé per poder tornar a la bona línia el més aviat possible. Estevez no ha sortit malament però no ha pogut ocupar aquesta línia bona. Anava quarta des del primer peralt fins al tercer, anant les quatre corredores en paquet, juntes, i ha intentat agafar riscos però no ha acabat de funcionar. Finalment s’ha saltat una porta i ha estat desqualificada, però entrava en la petita final.

A la petita final, no ha sortit bé, ha fet errades i anava quarta. Quan ha intentat avançar a una ‘rider’, l’han tancat, s’han creuat les taules, no ha anat a terra però s’ha quedat sense opcions. Finalment, ha arribat quarta, el que suposava la vuitena posició final de la competició.

Decepció

Estevez, que amb el resultat d’aquest dissabte es manté segona a la general, amb 412 punts per darrera de la francesa Margaux Herpin (579), ha afirmat estar “decebuda perquè tenia ganes de fer-ho bé, les coses no han sortit, el cap no ha volgut seguir, m’ha faltat creure-m’ho, pensar que podia surfejar bé. Potser m’he condicionat jo mateixa sabent que no és un circuit dels meus, perquè és de lliscar i jo soc més de tècnic, però això no és una excusa i hem de saber estar a tots els terrenys”.

Etiquetes

Comentaris

Trending