Maeva Estevez canvia la federació francesa per l’espanyola per la seva preparació

Mario da Cruz ja podria disputar alguna de les curses de la Copa del Món però sense cap tipus de pressió

Comentaris

Presentació de l'equip.
Presentació de l'equip. BRU NOYA

La surfista de neu Maeva Estévez canvia la federació francesa per l'espanyola. Així ho ha explicat aquest dijous el gerent de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Carles Visa, durant la roda de premsa de presentació de la temporada 2022-23 de la secció de snowbard. "Espanya potser és més semblant a nosaltres, i crec que serà beneficiós", ha afirmat Visa.

"Pensem que és un canvi molt positiu per la Maeva, perquè l'estructura i la manera de treballar de la federació espanyola s'ajusta més a la nostra" ha dit el gerent. Per la seva part Estévez ha comentat que "estic segura que el canvi m'anirà bé i que m'ajudarà a progressar. Afrontem una nova etapa i a veure que tal va".

El primer objectiu serà recuperar-se  totalment de la seva lesió al genoll. "Estic en el tram final de la recuperació, però no ens marquem cap objectiu" ha explicat. Després de l'operació, per poder tornar a entrenar amb normalitat cap que passin uns tres mesos. Aquests es compliran a final d'agost. Segons ha explicat Visa, la idea és "poder tenir el primer contacte amb la neu a mitjans de setembre", i ha afegit que "el principal objectiu és la recuperació, i ja començarem el calendari de la Copa del Món quan estem preparats".

En la roda de premsa també hi ha estat present, Mario da Cruz. Visa ha declarat que "continuarà formant part del grup de seguiment" però ha apuntat que aquesta temporada ja podria disputar alguna de les curses de la Copa del Món. "En Mario ja té punts suficients per poder fer el salt i començar a disputar aquestes curses, però sense cap tipus de pressió. Ho farà per millorar resultats, fer-se fort i guanyar-se una plaça per a l'equip nacional l'any següent".
 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending